Det är Universum Communications Sweden AB som utser Sveriges bästa arbetsgivare.

I klassen mellanstora företag kammade Consid hem titeln.

– Ett tecken på att vi skapat arbetsplatser där de anställda trivs och känner att de kan utvecklas, säger vd:n och en av bolagets grundare, Peter Hellgren.

Artikelbild

| Försäljningschef Johan Rigbrant, till vänster, och regionchef Henrik Boström känner en stor stolthet över den senaste utmärkelsen som Consid kammat hem, den som Sveriges bästa arbetsgivare i kategorin medelstora företag.

Consid har kontor på 16 platser runt om i Sverige.

2017 omsatte företaget 617 miljoner kronor med drygt 700 anställda på lönelistan.

I Linköping och Norrköping sysselsätter företaget omkring 120 personer och regionchef Henrik Boström berättar om en arbetsmiljö där man sätter stort fokus på trivsel och samhörighet.

– Det är viktiga områden för oss. Våra medarbetare ska komma hit och känna att de är en del av ett lag, men också där man har möjlighet att prova egna idéer och tankar, säger han och visar runt i lokalerna på Ågatan 53.

Artikelbild

Den helt igenom totalrenoverade vindsvåningen rymmer såväl ett öppet kontorslandskap som egna arbetsrum med en centralt placerad lounge för fika, lunch och avkopplande sällskapsspel.

– Vi genomför även flera gemensamma aktiviteter utanför arbetstid, till exempel innebandy, teknikkvällar och vandringar, säger försäljningschef Johan Rigbrant.

Consid har genom åren prisats i flera olika sammanhang, men den senaste titeln placeras högst upp på listan, anser Henrik Boström.

– Nu handlar det om att fortsätta på den inslagna vägen med medarbetare och våra kunder i blickfånget.