LÄS MER: Ett år sedan dubbelmordet i Mantorp.

Tre barn förlorade sina föräldrar, två barnbarn förlorade sina morföräldrar, syskon förlorade sin bror och syster, släktingar och oerhört många vänner förlorade två fantastiska människor som stod dem nära.

Vår mamma älskade att laga mat, baka och var en eldsjäl inom idrotten i Mantorp och var ett välbekant ansikte både vid fotbolls- och handbollsplanen. Vår pappa var en riktig fixare som så stolt pysslade med huset och trädgården. Huset som han själv var med och byggde och där vi barn växte upp. Men framförallt så var de ba?da otroligt familjekära. Vårt hem har alltid varit en plats där alla var välkomna och alla som kom dit blev en del av familjen.

Artikelbild

| Makarna Lekanders barn vill framföra ett tack till polis och åklagare.

Att förlora våra föräldrar under så fruktansvärda omständigheter är ett djupt sår som vi kommer bära med oss resten av våra liv! Men tack och lov har många funnits där för att stötta oss och för att se till att våra föräldrar skulle få rättvisa.

Tack till polis och åklagare som arbetat med fallet dygnet runt. Fast beslutna att den som tog våra föräldrar ifrån oss skulle få stå till svars för sina handlingar. Ingen detalj lämnades åt slumpen och alla som arbetade med fallet gjorde det med största engagemang!

Tack till er ordningsvakter i tingsrätten, Raine med kollegor. Den trygghet som ni skapade under rättegången betydde oerhört mycket för oss alla!

Tack till vårt målsägandebiträde, advokat Elisabeth Massi Fritz och hennes kollegor som funnits där för oss alla dagar i veckan näst intill dygnet runt och svarat på våra frågor och stöttat alla oss åtta målsägande. Både genom förundersökningen och rättegången och visat ett oerhört stort engagemang särskilt oss tre barn!

Artikelbild

| Makarna Lekanders barn vill framföra ett tack till polis och åklagare.

Vi vill rikta ett stort tack till ALLA som på ett eller annat sätt jobbat med oss eller stöttat oss under den här svåra tiden! Vi vill även tacka för alla minnesgåvor som skänkts i mamma och pappas namn till Hjärnfonden och till Hjärt- och lungfonden och vi hoppas verkligen att dessa gåvor får göra skillnad!

För oss anhöriga har allt arbete och allt stöd betytt otroligt mycket och vi är alla oerhört tacksamma för allt!