Men man ska som sagt inte låta sig förskräckas. Det är nämligen ganska gott käk här. Och riktigt prisvärt.
Inriktningen drar åt spanskt med olika tapas till förrätt. En stor poäng är att förrätten faktiskt ingår, om man väljer kvällens tapas. Till huvudrätt blir det inget mindre än oxfilé och grillade lammracks.
Personalen är vänlig och rekommenderar saker på menyn, bland de hemlagade såserna får vi bearnaisen utpekad för oss. Den går inte att motstå, och visar sig vara ett mycket bra val.
Köttet kommer in på en bädd av rostade grönsaker. Till detta får vi varsin liten skål med bakad potatis (som var perfekt!) och rostad mandelpotatis. Den senare var tyvärr ordentligt seg, kanske är det fel säsong.
Men vi njuter ändå av det grillade köttet och av grönsakerna. På menyn finns olika portionsstorlekar för varje alternativ, vilket är bra för den som är extra hungrig. Vi valde det som kallades "normal", vilket var fullt tillräckligt.
Efter att vi låtit maten tysta våra munnar lutar vi oss tillbaka i sofforna och småpratar en smula. En sak som vi glömmer att fråga om var varför det både heter "BarBQ" och "Blue Ribbon". Det känns extra konstigt, med tanke på att "Blue Ribbon" är ett väldigt bra namn på en krog i ett vackert blått hus.
Efter en del andra mer eller mindre filosofiska diskussioner ger vi oss på efterrätten.
Det blir blåbärspaj och mangosorbet med björnbär. Och de är riktiga höjdare båda två.
Krogtest