Lördagslyx: Tomatig och spenatig kyckling

Ett enkelt kycklingrecept med smak av babyspenat och soltorkade tomater kommer från Kim Strandberg.

Foto: Fotograf saknas!

Mat & dryck2007-12-19 00:00

3 stora kycklingfiléer

1 pkt babyspenat

1 burk soltorkade tomater

3 dl grädde

färskriven parmesan

salt

vitpeppar

Dela kycklingfilén i mindre bitar. Fräs kycklingbitarna i oljan från de soltorkade tomaterna (som även innehåller vitlök och kryddor) och krydda lätt med salt och vitpeppar. Hacka de soltorkade tomaterna och vänd ner dessa i pannan när kycklingen är genomstekt. Tillsätt grovhackad babyspenat, grädde samt parmesan efter smak och låt det puttra tillsammans i några minuter.

Servera med valfri pasta, gärna färsk spagetti, sallad och bröd. Smaklig måltid!

Inskickat av: Kim Strandberg

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!