Lyxig lördagskock: Vitlöksbiff

Läsarrecepten fortsätter att strömma in till LördagSöndag. Denna vecka är det signaturen "God vitlöksdoft" som vill förgylla lördagskvällen för våra läsare.

Foto: Fotograf saknas!

Mat & dryck2007-08-31 00:00
Vitlöksbiff

500 g lövbiff

200 g marinerad vitlök

3 dl grädde

ris

Strimla cirka 500 g lövbiff och stek bitarna hastigt i pannan. Häll över en burk 200 g marinerad vitlök (ja, det är rätt!) samt 3 dl grädde. Låt koka ihop en liten stund.

Servera med ris eller vad du själv tycker är gott, samt goda grönsaker, förstås.

Vill du kan du även byta nötköttet till kyckling eller fläskfilé.

Smaklig måltid!

/God vitlöksdoft

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!