I Simons panna: Torskpaket på grillen

Simon grillar torsk i paket vid Bergs slussar.

Foto:

MAT OCH DRYCK2011-09-18 18:58

Rökt torskpaket med yoghurtcrème på grillen

Grillrecept 4 personer

600g torskfilé ( eller annan vit fisk)
300g färskpotatis
1 knippe sparris
4 st blastmorötter
1 knipp sommarlök
1 st fänkål
½ st chili
50 g smör
timjan
dill
oregano
1 dl yoghurt
salt och peppar
rivet citronskal
Dela ner fisken i mindre bitar salta och peppra och riv citronskal över.
Skala och dela ned alla primörer.
Dra ut ark av folie
Lägg ner primörerna i turordning. Börja med dom som tar längs att baka och lägg i där efter avsluta med fisken
Vik ihop ett fint paket och lägg på grillen ca 15 min med locket på.
Vik upp och kolla fisken om den är klar ( när proteinet börjar komma ut.)
Blanda yoghurt med citronskal och smaka upp med salt och peppar.
Servera ur foliepaket

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!