Hiphop-kväll i Motala: "Otroligt duktig liveartist"

Hiphop är genren som gäller i evenemangslokalen i Motala en kväll i maj. Två olika artister framträder.

Artisterna Dizzy (till vänster) och Ricky Rich (till höger) kommer till Motala i maj för att spela under en kväll i en nöjeslokal här.

Artisterna Dizzy (till vänster) och Ricky Rich (till höger) kommer till Motala i maj för att spela under en kväll i en nöjeslokal här.

Foto: Pressbilder

Motala2024-04-07 20:00

Det är den 25 maj som kvällen arrangeras och artisterna Ricky Rich och Dizzy framträder på scenen i Lokverkstan.

– Ricky Rich är en otroligt duktig liveartist som slår igenom internationellt nu ganska mycket, vilket är kul att följa. Men framförallt så har vi ju Dizzy som är lite nya stjärnskottet på himlen nu som hoppar upp på listorna nu och börjar headlina (spela som huvudartist, reds.anm.) ganska mycket stora festivaler i sommar, säger Jonny Johansson, vd för verksamhetsansvariga Play Reklam & Event AB.

– Han är väl på väg upp i det segmentet att han tillhör toppskiktet av hiphop-Sverige. Så det är kul att kunna kombinera de två och det märker vi också är väldigt uppskattat. Då börjar det närma sig de här eventen av lite större karaktär när vi ser på biljettköparna. Dels har det sålt redan jättemycket biljetter och så är det väldigt mycket utifrån.

Det är Dizzy som inleder kvällen, följt av Ricky Rich.

En dj spelar också under kvällen. 

– Vi försöker följa det slaviskt att vi firar ner diskokulan efter konserterna och rullar fram diskjockeyn för de som vill hänga i lite till.

Ricky Rich hade i år en utsåld spelning i Köpenhamn och kommer under våren att släppa nya singlar vilka är en försmak på den kommande EP:n och albumet. Dizzy har haft 30 låtar på topp 50 i Sverige och även legat på listor i Norge, Finland och Danmark.      

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!