Det är Motalabon Nina Ridpon och några av hennes vänner som står bakom arrangemanget där den thailändska kulturen och traditionerna visas upp för Motalaborna.
Allmänheten var välkommen att köpa thailändskt hantverk, se på inhemsk dans och thaiboxning - men på eftermiddagen framförallt provsmaka en mängd thailändska delikatesser.
Nar Johansson och Panyaporn Svensson erbjöd bland annat en populär sallad innehållande bland annat morrötter, kålrot, chili, vitlök, fisksås, tomater, torkade räkor och jordnötter.
Nar Johansson stod för rivningen av grönsakerna medan Panyaporn Svensson blandade ihop ingredienserna i en mortel.
- Detta är en populär sallad som man äter mycket av i Thailand. Den kallas Som Tam eller Papa-ya-pok-pok. I den har man också en thailändsk grönsak som heter ma-la-kor. Den är billig i Thailand där man äter den dagligen. Men vi får importera den och då blir den dyr, säger Sliwipat Preaw.
Läs mer i måndagens Corren.