Okej, vi tar allt från början.

Historien tar sin start i oktober 2016. Angelica Dacknes pappa, Christer Ringström, lyssnar på radioprogrammet ”P4 Extra” med Lotta Bromé. Dagens gäst är sångerskan Carola Häggkvist. I direktsändning berättar artisten att hon auktionerar ut kläder och skor där pengarna går till Världens barn. Hon auktionerar även ut att gratis sjunga på ett bröllop om någon budar tillräckligt högt.

– Jag lyssnade bara lite på måfå på radion här hemma och när jag hörde att Carola kunde komma och sjunga på ett bröllop så tänkte jag på min dotter som skulle gifta sig, säger Christer Ringström när tidningen når honom på telefon.

Artikelbild

| "Det var helt fantastiskt och så mäktigt", säger Angelica Dackne.

Budgivningen pågår under ett par timmar och slutligen står det mellan Christer och en annan. När det är 20 sekunder kvar kastar Motalabon in sitt sista bud – och vinner auktionen, som slutar på 50 000 kronor.

Därefter ringer han upp dottern och berättar den glada nyheten.

– Jag blev helt paff och trodde att han skojade först, säger Angelica Dackne, tidigare Ringström.

Hon och maken Ricoh har fram till vigseln, som ägde rum i Motala kyrka nu i lördags, hållit sångerskans medverkande hemligt för gästerna.

Artikelbild

– Alla tyckte att det var väldigt mäktigt att Carola var där. Många undrade hur det kom sig.

Artisten framförde tre låtar; "You raise me up", "From this moment" och sin egen "Evighet".

– Det var helt fantastiskt och den bästa dagen i mitt liv. Det hade den säkert blivit oavsett om Carola var där eller inte, men nu blev allt lite extra, säger en lycklig Angelica Dackne.