Återigen livemusik på Ydregården

I sommar blir det livemusik på Ydregården igen. Det blir bland annat rock och blues med Jimmy Uller och vänner samt nostalgiska Torsson.

Kent Lindgren hoppas på publikrekord när Torsson uppträder

Kent Lindgren hoppas på publikrekord när Torsson uppträder

Foto: Lars-Göran Bexell

ÖSTERBYMO2019-05-03 11:18

– Förra sommaren hade vi ingen underhållning på Ydregården, jag var nyopererad så att jag fick ta det lite lugnare. I sommar kör vi igen och jag tror att det blir fyra toppenkvällar med en bra blandning av musik och stilar, säger Kent Lindgren som tillsammans med Evalyn Sitjar driver restaurangen på Ydregården, ett par stenkast från Österbymo.

Kent Lindgren började med musikkvällarna på Ydregården sommaren 2003. Finn Zetterholm, Gösta Linderholm, Pugh Rogefeldt, Lasse Stefanz, Tommy Nilsson och Robert Wells är några av artisterna som besökt Ydregården. Robert Wells har för övrigt publikrekordet med 425 personer. Men frågan är om det kommer att slås när nostalgibandet Torsson kommer den 16 augusti.

– Vi har redan sålt ett hundratal förköp, så blir det en fin sommarkväll, tror jag på runt 500 personer. Bandet kommer att uppträda på en utomhusscen, säger Kent Lindgren.

Premiär för sommarens underhållning är det den 3 juli när Idol-deltagaren från i höstas, Maximilian Bergstrand bjuder på en fartfylld sångkväll. De 17 juli kommer Demons Mind med Jörgen Gustafsson.

– Jörgen är en ungdomskompis till mig när jag bodde i Eksjö. Det ska bli spännande att se vad han har att bjuda på, säger Kent Lindgren.

Den 24 juli blir det rock och blues för hela slanten när Rockbluesbandet med Jimmy Uller, Hasse Bengtsson, Lennart Ekdal och Hasse Bengtsson står på Ydregårdens scen.

Kent Lindgren bjuder in till fyra musikkvällar på Ydregården
Kent Lindgren bjuder in till fyra musikkvällar på Ydregården
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!