. . . som, inte ens 30 år gammal, övertagit restaurang På hörnet i Vadstena tillsammans med sin sambo Martina Nord.
Hur har du förberett dig?
-- Jag har diskat på Munkklostret, haft lärlingsplats på Valven, gått livsmedelsprogrammet, varit på Aspa herrgård och ett halvår på Kungs Starby. Jag har jobbat som kock sedan jag slutade nian.
På hörnet har mycket av pub över sig?
-- Det är avslappnad och trevlig atmosfär. Vi ska försöka att få lite mer kvarterskorg genom att locka med god mat till anständiga priser. En pilsner och en matbit ska inte innebära att man behöver leva skralt resten av månaden.
Går det i Vadstena?
-- I Motala är det bara plankstek och filé Oscar som gäller. Men Vadstena är speciellt, här gillar folk lite skaplig mat. Det är väldigt kul.
Varför vill du vara krögare?
-- Man får bestämma allt själv, sätta egna menyer. Det är självständigt, helt enkelt.