– Roligt, spännande och utmanande, säger Fredrik Gustafsson som tillsammans med Malin Uneus driver restaurangen.
Extra roligt tycker han att det är att krogen nu får högre betyg än den hade innan den försvann från White Guide.
– Nu bedöms vi som en restaurang av "God klass". När vi var med 2012 var vi "Också ett bra stället".
2013 och 2014 åkte Hörnet ut från listan. Fredrik Gustafsson menar att det är svårt att få reda på vad man brast i - var det maten, drycken, servicen eller miljön.
– Men man får vara självkritisk och skärpa till sig, säger han.
Hur viktigt är det att vara med i restaurangguiden?
– Det är klart det är viktigt, säger Fredrik Gustafsson. Det sporrar, det blir en bekräftelse på det man gör och det lockar gäster.
Inför 2015 års White Guide testades 800 restauranger- 598 finns presenterade i guiden. Av dessa är 87 nya (74 helt nya i guiden och 13 som gör comeback). Restaurang Enoteket i Norrköping finns bland de restauranger som debuterar på listan. Totalt är 15 krogar i länet med i guiden.
Årets bästa restaurang är enligt listan Fäviken Magasinet utanför Järpen i Jämtland.