Fredagen den 5 april öppnar Ladugård 206 igen efter att ha varit stängt ända sedan den 21 december.
– Det var rätt slitet, vi hade kört bufféer i sju åtta år så vi behövde göra något nytt, säger Staffan Linde.
Så när en spricka i köksgolvet visade sig vara värre än väntat bestämde de sig för att göra en stor förändring.
Köket har byggts om och byggts ut, ladugården har fixats till och delen som är inredningsbutik har fått växa sig större.
Förut var det en restaurang med en butiksdel.
– Nu vill vi vara en butik med tillhörande restaurang, säger han.
Butiksdelen för inredning har blivit betydligt större och även ostförsäljningen ska komma mera i fokus. Totalt har renoveringen kostat mellan 250 000 och 300 000 kronor.
I och med ombyggnadsplanerna ville de ändra på matkonceptet också.
– Vi ville ha lite bredare och roligare matutbud, säger han.
Att hålla fast vid buffén hade krävt en prishöjning som han är osäker på om kunderna hade varit beredda att ta. Dessutom innebär buffémat ett stort matsvinn, något de ville komma ifrån.
Nu kommer de istället ha en stor disk där kunder kan välja bland olika rätter. Det kan bland annat vara tapas, sillplankor och mackor. En mindre buffé kommer att finnas kvar.
Det nya utbudet av rätter kommer att fungera både lunch och kväll. Tidigare har det varit problem att lösa matfrågan kvällstid.