Den första olyckan ägde rum vid 21.40-tiden i höjd med Tystberga i det södergående körfältet. Det var en mindre lastbil som fattade eld, troligen på grund av ett tekniskt fel.
Ingen person skadades in den olyckan.

 

Saktade in för att titta
Cirka en kvart efter att lastbilen fattat eld ägde den andra olyckan rum på samma plats, fast i det norrgående körfältet. Tre bilar körde in i varandra, troligen orsakades olyckan av att bilisterna saktade in för att titta på den brinnande lastbilen och då blev påkörda bakifrån, skriver tidningen.

 

Tre till sjukhus
Den olyckan slutade med att tre personer fördes till sjukhus. En 20-årig kvinna som körde in i en framförvarande bil klagade över rygg- och nacksmärtor. Hon har varit på röntgen och fått lämna sjukhuset, hennes skador är lindriga.

 

Flicka fastklämd
En man och en flicka i en bil som kördes på klagade också över rygg- och nacksmärtor. Flickan, som är 15 år gammal, svimmade eventuellt av en stund efter olyckan. Hon satt fastklämd i bilen när räddningstjänsten anlände. Mannen är 62 år gammal. De har också varit på röntgen. Några närmare uppgifter om deras tillstånd är inte kända, uppger ekuriren.se.