ÅFF på väg mot seger - tappade ledning igen

Segern försvann på övertid. Igen. "Allt går emot just nu", sa Åtvidaberg FF-tränaren Tor-Arne Fredheim efter 1-1 mot Tvååker.

Oskar Stejdahl var en av ÅFF:s bästa spelare mot Tvååker.

Oskar Stejdahl var en av ÅFF:s bästa spelare mot Tvååker.

Foto: Peter Jigerström

Fotboll2019-09-22 18:05

Rösten var dämpad på väg hem från Halland. ÅFF har inte vunnit sedan i juni och får fortsätta att vänta på en trepoängare, även om det var oerhört nära seger mot mittenlaget Tvååker. 

– Finns inte så mycket att säga till spelarna just nu. Det här måste få landa, vi får prata om det på måndag, sa Tor-Arne Fredheim.

Utmärkte Jerome Courtrai gav gästerna ledningen efter dryga halvtimmen och ÅFF såg ut att hålla undan. Den förväntade anstormningen från Tvååker uteblev helt och hemmalaget skapade knappt en målchans efter paus. Men när klockan tickat över 90 minuter kom kvitteringen efter ett skott som touchades in i ÅFF-målet. Domaren dömde först bort målet för offside, men ändrade sig efter diskussion med den assisterande domaren som vinkat. Uppenbarligen ansåg domarteamet att bollen tog på en ÅFF-spelare och in i mål.

Det var upprört i bortalägret efter målet och protesterade vilt. 

– Jag såg inte situationen, men helt klart blir ju vår spelare störd av en Tvååkerspelare som står bakom, sa Tor-Arne Fredheim. 

Inbytte Jesper Beurling hade sedan en jättechans att ge ÅFF segern långt in på stopptid, men målvakten tippade bollen i kryssribban.

– Vi gjorde vår klart bästa gräsmatch för säsongen, Oskar Stejdahl och Daniel Rambin på mitten gjorde kanonmatcher och Tvååker fick knappt några omställningar på oss. Riktigt surt att inte få med sig alla poängen härifrån, men vi får försöka ladda om till matchen mot Trollhättan nästa helg, sa Tor-Arne Fredheim.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!