- Det är med 99 procents säkerhet klart att jag lämnar ÅFF. Jag fick ett kontraktsförslag, men har varit lite seg med att bestämma mig och samtidigt verkar det som att ÅFF har något annat på gång, säger 23-åringen till Corren.

Suljic startade i 15 matcher under fjolårets allsvenska säsong och bidrog med ett mål som mittfältare.

- Jag fick rätt mycket speltid, men det har hela tiden känts som jag varit en spelare på gränsen. Så fort vi förlorat är det jag som blivit bänkad till nästa match. För att utvecklas behöver jag förtroende och ännu mer speltid och det kanske jag bäst kan få på annat håll än i ÅFF.

Suljic ska inom kort träffa en annan allsvensk klubb, men har också förfrågningar från superettan, division 1 och division 3. Något förvånande säger han division 3-klubben Linköping City, som hårdsatsar, är ett lockande alternativ.

- Jag förstår om folk kommer tycka att jag är en idiot i så fall, som går från allsvenskan till division 3, men Citys satsning imponerar på mig och det vore en riktig utmaning att vara med och försöka lyfta herrfotbollen i Linköping. Då skulle jag också kunna börja plugga, vilket jag varit sugen på en längre tid, säger Suljic som bor i Linköping.