LÄS OCKSÅ: Nya spelare klara för Maif

– Vi träffades i somras. Han är en seriös kille som inte bryter sitt kontrakt, säger Maifs fotbollsordförande Stellan Axelson.

– Jag trivs bra i AFK och kan bli kvar. Men om jag lämnar kan Maif vara ett alternativ. Det är högst oklart, vi är ju mitt uppe i en säsong, kommenterar Jonathan Johansson.

Maifs klubbchef Mikael Larsson bekräftar också att Maif har en löpande dialog med Jonathan Johansson. Men det är förstås känsligt när klubbarna är seriekonkurrenter och när det återstår en hel del matcher av säsongen i division 2.

– Han är en duktig tränare och finns på vår lista. Han gillar oss och vi gillar honom. Vi gillar varandra, men vi har inte kommit till någon närmare dialog. Det finns flera andra som är aktuella också, säger Mikael Larsson.

Maif tränas av Bo Johansson och Pierre Walfridsson säsongen ut. Sedan är det alltså oklart, men det kan bli Jonathan Johansson som tar över om allt går i lås för Maif.

Maif spelar närmast mot Nora hemma på Idrottsparken på måndagen.

– Jag tror att de trivs med Pierre och Bosse och intresset för mig kändes högre i somras. Men Maif och jag har haft kontakt i flera år och det är bra folk som jobbar där. Det är en anrik klubb, men just nu har vi ingen dialog, säger Jonathan Johansson.