Då pratade han inte om insatsen och hemska 2–14 i bortamötet med Torslanda – utan om att KFUM kom till spel med bara en målvakt och fyra utespelare.

Fullt lag.

Precis.

Inte en enda avbytare.

– Vad ska man säga? Vi gjorde en fantastiskt bra första halvlek, men sen orkade vi inte. Det går inte att spela en så tuff match med så få spelare. Stor eloge till alla som ställde upp och var med, sa Nino Ramiz.

Linköpingslaget, som ligger näst sist i tabellen och nu har bara en teoretisk chans att hänga kvar i högsta serien, har under hela säsongen haft problem att få antalet spelare att räcka till, men nu var det värre än någon gång tidigare.

Och Ramiz hymlade inte om att han var besviken på alla avhopp.

– Det var skador, avstängningar och andra prioriteringar. När det gäller som mest är det för många som inte vill eller kan vara med och det får andra lida för. Det är pinsamt att komma till spel med bara fem spelare på den här nivån, sa han.

Finns det någon risk att ni inte ens får ihop fullt lag i de fyra matcher som är kvar?

– Nej, det ska det inte vara. Några var avstängda och några var bortresta. De ska i alla fall komma tillbaka.

Blend Ali Osman såg till att 0–2 blev 2–2 i slutet av första halvlek, men strax senare återtog hemmalaget ledningen och sedan rasade KFUM ihop totalt efter paus. Krafterna tog slut och då rasade baklängesmålen in.

– Vi ska göra allt vi kan för att vinna det som är kvar, då finns chansen. Men bara att erkänna att läget ser ännu tuffare ut nu, sa Nino Ramiz.