Mjölby hockey har gjort en fin höstsäsong och vann division 2-serien, men avslutningen hemma mot Jonstorp var ingen höjdare. MHC skapade många chanser men lyckades inte ens spräcka nollan inför hemmapubliken i Pro Train arena.

– En blandning av ineffektivitet och att vi inte var tillräckligt obekväma framför deras mål. Jonstorp spelade mycket tajtare än oss, sa Peter Forsén.

MHC sköt 38 skott men Viktor Carlsson i Jonstorps mål höll tätt och hemmalaget blev nollat för första gången den här säsongen.

En glad nyhet för MHC är att Victor Andersson gjort comeback. Backen slutade efter förra säsongen men har återfått suget och har tränat med Mjölby den senaste tiden. Tanken är nu att Andersson till att börja med ska vara med resterande del av säsongen.

– Vi har haft många backskador, så det känns riktgit bra med Victor i laget, sa Peter Forsén.

Nu startar alltvåan efter jul och nyårshelgerna där MHC, Värnamo, Jonstorp och Olofström kommer tampas mot Bäcken, Vänersborg, Borås och Grästorp från södra A-serien.

– Vi ska inte älta den här matchen utan inse att det kommer vara så här tajt och tufft hela tiden efter jul, sa Peter Forsén.