Klart: Alla IFK Motalas matcher sänds på sajten

Vi dukar upp för bandyfest de kommande fem säsongerna. Alla IFK Motalas matcher i elitserien och svenska cupen kommer att sändas på sajten.

Vi sänder Elitserien i bandy de kommande fem säsongerna.

Vi sänder Elitserien i bandy de kommande fem säsongerna.

Foto: Peter Calén

Bandy2023-05-09 11:07

För knappt två månader sen avslutades elitserien i bandy med att Västerås knyckte guldet rakt framför näsan på Villa Lidköping. Någon månad innan hade IFK Motala lidit två raka nederlag i åttondelsfinalspelet mot Sirius och säsongen såg sitt slut. 

Det finns många skäl att längta till kommande säsong i bandyns elitserie. Och under tisdagen har vi förmånen att berätta att IFK Motalas alla matcher i både elitserien och svenska cupen kommer att direktsändas på sajten. Avtalet är på fem år och innebär att vi kan erbjuda dig som prenumerant alla tävlingsmatcher med laget fram till 2028. 

– Jag är glad idag. Vi vet hur utbrett intresset är för bandyn i Motala och att få erbjuda prenumeranterna alla matcher i elitserien och cupen under lång tid känns oerhört bra. Att kunna bredda vårt redan digra utbud med elitserien i bandy är häftigt, säger Andreas Åberg som är ansvarig för direktsända sporten.

Correns chefredaktör Christer Kustvik säger:

– Det känns förstås toppen en sån här dag. Direktsänd sport är en avgörande del i vårt prenumerationserbjudande, det bygger lojalitet vilket är en nyckelfaktor i dagens medielandskap.

Spelschemat är ännu inte släppt. Klart står dock att svenska cupen som inför nästa säsong antar ett nytt format drar igång i början av september. I slutet av oktober månad hoppar elitserien igång och då ser du alltså alla matcher hos oss. 

Livesändningarna ingår i samtliga våra prenumerationspaket frånsett "Bas Digital".

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!