Mör Spångberg dagen efter, och IFK gör en ändring

Det var en tung kollision och på söndagen kände Viktor Spångberg av den. Men nya matcher kommer och för IFK Motala blir det en ändring.

Viktor Spångberg är mör dagen efter, men hoppas kunna spela på tisdag borta mot AIK. IFK Motala för sin del gör en ändring till Tellus hemma på måndagen.

Viktor Spångberg är mör dagen efter, men hoppas kunna spela på tisdag borta mot AIK. IFK Motala för sin del gör en ändring till Tellus hemma på måndagen.

Foto: Jens Bollius

Bandy2022-01-16 18:52

Om vi börjar med Västerås SK:s Motalason Viktor Spångberg så kände han dagen efter av kollisionen med IFK Motalas Fredrik Lönn. Han fullföljde matchen i 2-0-segern i Motala efter en kortare paus, men kände av smällen på söndagen.

– Är mör i dag, det är sviter. Återstår att se hur det utvecklar sig, förhoppningsvis inget allvarligt, säger Spångberg.

VSK tränar måndag och möter AIK borta på tisdag. Viktor Spångberg hoppas vara med på båda.

För IFK Motala blir det match mot Tellus, jumbon, hemma redan på måndagen. En ändring görs i laget. Ryske anfallaren Artem Feroyan utgår och ersätts av Alex Höög. IFK tränade på söndagen inför matchen. IFK har fortfarande inte vunnit 2022, tre raka matcher utan seger nu, men är ändå storfavorit mot ett Tellus som har ekonomiska problem, har fryst lönerna och på grund av det tappat spelare under säsongen.

Tellus spelade i helgen 5-5 i bottenmötet med Örebro SK borta, efter ett mål av förre IFK-backen Lucas Blom, 30-åringen som gjort många säsonger i laget. Blom var med och tog IFK Motala till elitserien 2012.

IFK Motala-Tellus liverapporteras på Öst medias sajter, med start klockan 18.50.

Karta: K Bygg Arena
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!