Derby i allsvenskan, grattis alla bandy-vänner i Linköping med omnejd.
Men klarar Derbys arena, Stångebro bandybana, en all-svensk satsning?
Att Linköpingslaget tog steget upp kom inte som en överraskning för Linköpings kommun som äger Stångebro bandybana. Laget var ju nära redan i fjol, då under namnet Stångebro BK, och har spelat kval flera år i rad.
-- Det har gjorts flera förbättringar under de två senaste säsongerna och vi ska under de närmaste veckorna se över banan på nytt, säger Hans Mayer på kultur och fritidsnämnden i Linköping.
På måndag ska representanter för nämnden ha ett möte med Svenska Bandyförbundets tävlingsansvarige Tord Östman och Lars Wennerholm för att gå igenom vad som krävs rent regelmässigt för att en bana ska få användas för all-svenskt spel.
-- Bland annat gäller det till exempel belysningsfrågan, där vet vi att Stångebro inte håller måtten, säger Hans Mayer.
Sedan kvalet i fjol har några av de då påpekade bristerna kring bandybanan åtgärdats.
-- Till den här säsongen blev det skyddskuddar på järnstaketen på kortsidorna och vi gjorde även några andra förändringar I samband med C-hallens tillkomst blev det också toaletter i barackerna intill.
Spelarnas och domarnas entré till banan flyttades också så att den separerades från åskådarplatserna.
-- Och vad jag har sett så skedde även en viss justering av publikinsläppet samt någon form av inrepning kring spelarbåsen, säger Lars Wennerholm på bandyförbundet.
Wennerholm bor själv i Vreta Kloster och gläds naturligtvis som östgöte över Derbys avancemang till allsvenskan. Tre gånger har han varit på Stångebro och sett Derby spela den här säsongen.
Vilken åtgärd är viktigast, som du ser det?
-- Det är säkerheten för spelare, funktionärer, och publik. Efter det kommer nog belysningen. Men exakt vad som krävs, eller behövs, vet vi mer bestämt efter att vi mött såväl Derby som Linköpings kommun på måndag. Både klubben och kommunen verkar vara på tå och hörde av sig väldigt snabbt efter Derbys avancemang, säger Wennerholm.
Det finns många saker och detaljer på och kring Stångebro bandybana som inte fungerar tillfredsställande. Där finns till exempel behovet av ett bättre sekretariat, bättre högtalarsystem, informationstavla, pressläktare med plattform för teve, fler publikinsläpp, med mera.
-- Inom de närmaste veckorna vet vi bättre vad som behöver göras. Men sedan sker ju alltid en politisk prioritering, förstås, säger Hans Mayer på kultur och fritidsnämnden.