Han skrattar gott när han säger det.

Det är mycket som står på spel för nästjumbon KFUM Linköping i fredagens hemmaderby mot Norrköpings FK i svenska futsalligan. Seger är mer eller mindre ett måste för fortsatt chans att kravla sig över nedflyttningsstrecket.

Samtidigt är även Norrköping i allra högsta grad indraget i bottenstriden.

– För oss är det en "måstematch". Det är bara tre poäng som räknas. Varenda match blir som en final. Inget är omöjligt, vi har inte förlorat på ett tag och är i en bra fas just nu, säger Riki Cakic.

Mycket prestige?

– Ja, du vet hur det ofta är mellan Linköping och Norrköping. Nu hoppas jag att de får åka hem och tjura lite. Haha.

Skador förstörde en stor del av hans fotbollskarriär men han nådde ändå allsvenskan med IFK Norrköping och hann även med en sejour i bland annat Linköping City. Nu har Cakic, 28, sadlat om till tränare, men också hittat till futsalen.

– Det borde jag ha gjort tidigare, säger han.

Att det blev spel i KFUM Linköping var en tillfällighet. Som coach för Sleipners 16-årslag sprang han under DM-finalerna i Sporthallen på representanter för KFUM som undrade om han inte kunde tänka sig att hoppa in.

Det kunde han.

– Jag tänkte att varför inte? Jag hade inte gjort något på två år och kände att det var ett bra sätt att komma igång. Jag är faktiskt obesegrad så här långt. En vinst och två oavgjorda, säger han.

Egna formen?

– Nja. Kunde vara bättre. Det är väl fortfarande några kilo som ska bort.

Första intrycken av futsal?

– Det handlar mycket om att vara smart och veta vad du ska göra med bollen innan du får den. Jag gillar när det är små ytor och . . . ja, det sitter i ryggmärgen, säger Riki Cakic.