Frustration i Ljungsbros toppmöte: "Känner sig rånad"

Matchen mellan Nils Lindstens BK Ljungsbro och Adas United IF tog en dramatisk vändning i slutet på andra halvlek. "Jag är riktigt förbannad."

Nickduell i torsdagsmatchen.

Nickduell i torsdagsmatchen.

Foto: Hugo Fast

Fotboll2023-06-22 23:15

Matchen mellan hemmalaget BK Ljungsbro och Adas United IF slutade 2–0 till gästerna. Det var en intensiv match med många målchanser åt båda håll. 

– Otroligt tungt, man känner sig rånad. Vi skapar lägen för att göra både ett, två och tre mål och sen gör de mål när vi har en spelare däckad på planen, säger lagkaptenen Nils Lindsten efter matchen.

Dramatik uppstod när det var en kvart kvar på klockan då domaren lät spelet gå vidare trots att en Ljungsbrospelare låg kvar på planen efter en hård smäll mot huvudet, vilket resulterade i att Adas kunde göra 1–0.

– Det var väldigt tydligt och jag tycker det är en självklarhet att domaren borde ha blåst av när Zidde (Albin Zidaric) ligger däckad på planen och behöver bäras ut på bår, säger Lindsten.

Efter matchen meddelade tränaren Kenny Lundgren angående Zidarics skada: "Efter matchen när jag pratade med honom så var det okej. Jag hoppas att han inte åker på någon hjärnskakning."

Det blev frustrerat bland spelarna i Ljungsbroklubben som hade radat upp chanser i minuterna innan förstamålet.

– Vi hade tagit det annars, momentumet var med oss. Det kändes som att vi bara var minuter från att göra mål och sen händer det där,

Ljungsbro hade flera farliga chanser att kvittera men hoppet dog efter att Adas gjorde 2–0 i den sjunde övertidsminuten.

– Det är sådana dagar ibland, vissa dagar gör man tre mål och förtjänar att göra ett och andra dagar gör man inget och förtjänar att göra fyra, säger Lindsten.

Efter matchen är det riktigt jämnt i toppen på tabellen, Ljungsbro ligger kvar som etta, men har nu bara två poäng ner till Borens IK och Adas United IF.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!