MAI rustar för division 3

Det var festligt på Vifolkavallen på fredagen när redan klara serievinnarna Mjölby AI tvålade dit IFK Motala med 6–1 (4–1).

Mjölby AI, här i Ljungsbro i söndags, jagar nu nyförvärv till nästa säsong i division 3. Två Borenspelare finns på Mjölbyklubbens önskelista.

Mjölby AI, här i Ljungsbro i söndags, jagar nu nyförvärv till nästa säsong i division 3. Två Borenspelare finns på Mjölbyklubbens önskelista.

Foto: PRIVAT

FOTBOLL2018-09-28 21:39

Nu blickar MAI, obesegrat i västra fyran med en omgång kvar, mot trean nästa år och tränarduon Daniel Carlsson-Friberg och Kenny Lundgren är redan klara för en fortsättning. Ingen spelare i laget har heller aviserat att inte följa med upp.

– I trean blir det 22 tuffa matcher i stället för kanske sex-sju tuffa matcher som det varit i år, säger Daniel Carlsson-Friberg.

Sedan kollar MAI på nyförvärv, både i Linköping och Motala. I Boren finns Oliver Blomdahl och Isak Nelson som Mjölbyklubben gärna vill ha till sig.

– Vi har en bra stomme, men behöver krydda med spelare. Vi har bra koll på vad det finns för folk, säger Daniel Carlsson-Friberg.

– Mjölby AI är ett bra lag med vassa forwards, men trean är ett rejält snäpp upp och jag tror att laget behöver förstärkas, bedömer IFK Motalas tränare Rickard Blomdahl, den förre MAI-spelaren som gratulerade med blommor på Vifolkavallen på fredagen.

Målen, Mjölby AI: Nils Lindsten 2, Emil Dagnäs, David Lundgren, Viktor Swartz, Eddy Nganji. IFK Motala: Ludvig Forsman.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!