– Jag ser fram emot nya utmaningar. Det finns härliga förutsättningar och ambitioner och det vill man ju vara en del av, säger Emil Herge.

Under måndagseftermiddagen hade Linköping City en presskonferens där klubben presenterade två nyförvärv inför kommande säsong. Försvarsspelaren Emil Herge (senast i Motala AIF) och anfallaren Riki Cakic (senast i Sleipner) har skrivit på varsitt tvåårskontrakt. Båda ansluter till klubben på free transfer då deras kontrakt gått ut med respektive klubb.­­– Två spelare som definitivt kommer höja nivån ytterligare i vårt lag, säger sportchefen Michel Aldemir.

Han fortsätter:

Artikelbild

– Emil är förmodligen en av seriens bästa mittackar om han får en ordentlig försäsong i sig och kommer igång. Riki är en fantastisk fotbollsspelare, fantastiska spetsegenskaper.

Under presskonferensen meddelade även Aldemir att klubben förnyat kontrakten med Axel Konradsson(tvåårskontrakt) och Mohamed Kabia (ettårskontrakt). Angående fler nyförvärv till truppen är Aldemir mer förtegen, men bekräftade att klubben letar fler förstärkningar, främst på målvaktssidan.

Vem som tränar laget nästa säsong är fortfarande inte klart, men just nu tränar Michel Aldemir laget. Huvudspåret är dock att laget ska få en annan huvudtränare.– Vi har ett par namn som vi jobbar på och än så länge är det Michel som driver laget, men så småningomn så ska vi komma med ett svar hur vi vill fortsätta med det, säger klubbens ordförande Tuncay Yüksel.