Gamleby har fyra poängs försprång och plus 47 bättre i kägelpoäng till jagande Team Linköping, som bara har två matcher kvar. Gamleby har tre matcher kvar.

Hemmamatchen mot BajenFans blev aldrig något spännande sedan Gamleby vunnit första serien med 5–0. Bäst slog Jacob Carlsson med 963 och Jonatan Liew 944.

För BK Domino blev det dubbla förluster efter tunga starter.

Först mot SK Nova i Nynäshamn. Efter en tung start, 0–5 första serien, kämpade sig Domino sig ifatt till ett underläge med 7–8 inför sista serien, men i en jämn serie fick Domino se sig besegrat med 2–3 och matchen med 9–11. Bäst i Domino var Lucas Höög med 960 och Tobias Gisborn med 939.

Även mot Mini Arccus, Nyköping, kom Domino i underläge med 0–5, men spelade upp sig och var i underläge med 7–8 inför fjärde serien. När allt skulle avgöras visade sig hemmalaget var starkast och vann serien med 4–1 och matchen med 12–8. Bäst i Domino var Arne Lundman med 930.

För BK Flax blev det en seger och en förlust vid besöket på Gotland.

Mot Gotlandspärlan blev det seger med 13–7 efter en tuff start med 1–4-underläge, men sedan fick Flax ordning på spelet och vann de tre efterföljande serierna med 3 x 4–1. Bäst i Flax var Glenn Andersson med 913.

Även mot Stånga kom Flax i underläge med 1–4 och laget lyckades aldrig resa efter den tuffa starten. Även om de resterande serierna var jämnare så blev det förlust med 7–13. Bäst i Flax var Glenn Andersson med 927.

BK V8 har med tre matcher kvar i division 2 säkrat gruppsegern och nu väntar alltså kvalspel till division 1. Hemma mot Pondus blev det seger med 14–5.

Individuella slagningar redovisas på resultatsidan.