– De roligaste var mot LSW. Så det är synd att de åkte ur förra säsongen, säger han och ler.

Han berättar att det fanns en tydlig rivalitet mellan lagen, en känsla som inte finns på samma sätt mot de andra klubbarna i stan.

– Jag vet inte varför det blev så. Jag var inte med och skapade den, men jag kanske byggde på den lite. Det var nästan så att när spelschemat kom så kollade man direkt efter när man skulle få möta LSW.

Med Borensberg, Vadstena och IFK Motala i samma serie blir det gott om derbymatcher ändå. Och Haris är rätt säker på vilket som blir tuffast, rent sportsligt.

– IFK. De har ett riktigt bra lag. Så det kommer bli hårda men ganska justa fajter mot dem.

Han själv har Boren som moderklubb, var iväg en sväng i Maif men kom sen tillbaka 2012. Inför den här säsongen var det dock nära att det blev ett klubbyte igen.

– Jag och några till träffade Mjölby AI, blev imponerade av deras upplägg och var lite sugna på division 3. Men på nåt sätt kändes det ganska snart ändå rätt att stanna här.

Varför då?

– Man lämnar inte sin kärlek, säger han och ler. Vi har ett riktigt bra gäng här som jag trivs med och nu har vi fått spela ihop oss en säsong till. De flesta är ju kvar och vi har fyllt på med några riktigt bra spelare. Det ska bli en riktigt kul säsong som, jag tror kan bli bra.

Hur bra?

– Jag har sett att flera andra håller oss som favoriter. Och gärna för oss. Men vi slutade ju bara femma i fjol och tre av de som var före oss då är ju kvar i serien, Hjulsbro, Rimforsa och Malmslätt. Och så har Boxholm kommit ner från trean. Det kommer nog blir tätt där uppe, men vi ska absolut vara med och slåss om det, så bra lag tycker jag verkligen att vi har.