Albin Eriksson ligger på marken med tårfyllda ögon och kollar ut i tomma intet. Efter en säsong som överträffat alla förväntningar var det Hylte/Halmstad som fick marginalerna på sin sida. Men med 3-0 i matcher var de det bättre laget.

– Det känns förjävligt att förlora. Speciellt när vi inte kommer upp i den nivån vi presterat i tidigare. Hylte spelar asbra i tre matcher. Vi trodde inte att de skulle klara av det och det känns jävligt tråkigt när vi inte kan ta en enda match, säger LVC:s spelande tränare Albin Eriksson.

Bredvid oss står Hylte/Halmstad med sin nyvunna buckla och skriker "SM-guld, SM-guld, SM-guld" likt LVC gjorde förra året.

Artikelbild

– All tur kommer med skicklighet. Så är det, säger Eriksson och kollar ut med tom blick på firandet.

Efter en tung förlust i finalen är det svårt för honom att se hur det uträknade LVC ändå haft en säsong över förväntningarna.

– Trots allt har vi gjort en bra säsong. Men det är som jag sagt till alla... Det är ingen som kommer att komma ihåg GP-guldet eller de matcherna vi har gjort om man inte vinner SM-guld. Överlag har vi gjort en fantastisk säsong – men så känns det inte nu och kommer inte göra den närmsta tiden.

Kan du tänka dig att fortsätta som tränare även nästa säsong?

Artikelbild

–Jag är absolut öppen för diskussion där, säger Eriksson.