Äntligen toppmatch för Mjölby HC

Novemberlunken har gjort sig påmind i Mjölby hockey. Toppmatchen mot Värnamo blir därför en skön energiboost. "Vi behöver den här fajten", säger MHC-tränaren Peter Forsén.

Tränaren Peter Forsén.

Tränaren Peter Forsén.

Foto: Rebecca Candevi

ISHOCKEY2018-11-27 19:15

Det är en ren seriefinal i division 2-hockeyn som väntar i Pro Train arena under onsdagskvällen. Ettan MHC mot tvåan Värnamo.

– Det är viktigt för oss att visa att vi tillhör topp två. Värnamo är ett välspelande lag som jobbar med kontinuitet, det brukar alltid bli bra matcher mot dom, säger Peter Forsén.

Efter en prickfri start på säsongen med idel vinster har det gått lite grus i maskineriet på sistone. Peter Forsén erkänner att det ibland varit lite si och så med motivationen.

– Det har blivit lite av en novemberlunk, så den här matchen kommer lägligt, säger han.

MHC har dragits med en del skador och sjukdomar under den senaste tiden. Fortfarande saknas Martin Carlberg (axel), Marcus Jacobsson (handled) och Adam Lundqvist (hjärnskakning).

– Det är möjligt att det blir spel före jul för någon av dem, men det är inget jag räknar med. Det är bättre att de är hela och fräscha till senare delen av säsongen, säger Peter Forsén.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!