Beskedet: Så är läget med LHC-backen

Chad Billins fick en smäll mot HV 71 under torsdagens E4-derby och utgick, men är spelklar till bortamötet med Växjö på lördag.

LHC-backen Chad Billins är spelklar igen efter tacklingen mot HV 71.

LHC-backen Chad Billins är spelklar igen efter tacklingen mot HV 71.

Foto: PETER HOLGERSSON

ISHOCKEY2018-09-21 13:37

LÄS MER:HV-spelaren anmäld efter tackling

– Vi åker med alla som var med senast, säger LHC-tränaren Tommy Jonsson efter fredagsförmiddagens träningspass i Saab arena.

Det var i slutet av matchen som HV-spelaren Andreas Thuresson delade ut en tackling i ryggen på Chad Billins. Thuresson är anmäld till disciplinnämnden och besked om eventuell bestraffning kommer under freagen. Chad Billins spelade inte mer i matchen, men fanns med på träningen och är spelklar till matchen mot Växjö. Även Derek Roy var med på träningen och finns tillgänglig, men han lär inte slå sig in i någon av de tre första kedjorna. "Ungdomskedjan" med Adam Brodecki, Olle Lycksell och Johan Södergran, som gjort succé i inledningen av serien, kamperade åter igen ihop.

Tommy Jonsson gläds såklart med den fina starten i SHL, och säger:

– Det gäller att vara ödmjuk och inse att vi har förbättringsområden även om vi vunnit två raka matcher. Samtidigt försöker vi trycka lite extra på det vi verkligen gör bra. Man ska få glädjas lite också när man vinner, säger Tommy Jonsson.

Sedan tidigare saknar LHC Sebastian Karlsson och Andrew Gordon.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om