Jag gör det, kanske lite extra för det var då som Växjötränaren Niklas Nordén snodde min mobil när han var uppe på pressläktaren och försökte påverka domarkontrollanten att få den matchens domarpar att blåsa lite mer till deras fördel.

Men förutom det finns det någon särskilt hatkärlek mellan de här lagen som gör att det blir riktigt häftiga matcher.

Det är tuffa tag varje match, i varje duell, men det går aldrig över gränsen. Precis som det ska vara. Nu blev det inte så jämnt och spännande just den här söndagen, men Lobk i ett slutspel är ett helt annat Libk i en grundserie.

Artikelbild

| 4-11 föll Libk med i Väcjö.

Det har vi fått se många gånger.

Och det är just därför jag så gärna vill se en slutspelsserie mellan de här båda lagen även i år, vilket det mycket väl kan bli.

Serien är just nu ohyggligt jämn bakom de två giganterna Storvreta och Falin och åtta lag kan alla hamna nånstans mellan plats 3 eller 10.

Men till slut tror jag att Libk och Växjö hamnar på varsin sida av topp fyra och därmed tvingas/väljer att möta på varandra redan i kvartsfinal.

Artikelbild

Om Libk ska ha en chans att vinna den tror jag nog, efter att ha sett söndagens defensiva genomklappning, att det krävs att Anton ”Kakan” Karlsson blir kvitt sina knäproblem så pass mycket att han kan gå in och förstärka laget. Han behövs både på och utanför planen, det märktes alltför tydligt nu.