De nya pjäserna som Anton Eriksson tänker framför allt på är Filip Fox (forward från Ledberg) och Erik Salsborn (målvakt från Jönköping).

– Det man har sett av målvakten är jävligt bra. Och Filip har imponerat, han är ett utropstecken, säger Anton Eriksson.

– Redan andra året i division 1 hade vi laget för att gå upp, men torskade tyvärr i kvalet. När vi sedan gjorde det vi gjorde förra säsongen, så visade vi att vi är för bra för division 1. Vi behöver inte värva in fem spelare som har spelat i allsvenskan med tanke på den erfarenheten vi har. Vår stomme är stark och de unga kan ta ytterligare kliv nu.

Åby-spelarna har tränat fyra gånger i veckan hela sommaren med diverse fys, och började med innebandyträning inomhus 30 juli.

Är det en extra sporre att komma igång nu när allsvenskan hägrar?

– Jo, men så är det väl. Det blir så med en ny serie och nya lag att möta. Vi har steppat upp med nåt extra pass i veckan mot tidigare.

22 september börjar allsvenskan för Åbys del, borta mot Craftstaden. Oilers första träningsmatch är hemma mot Ledberg 18 augusti.

Eriksson vill inte "bara" sikta på att klara nytt kontrakt.

– För att hänga kvar bör man inte blicka mot nedflyttningsstrecket. Vi siktar på mitten eller övre halvan om man säger så. Men när säsongen är slut och vi har klarat oss kvar, då kommer vi vara jättenöjda, säger Anton Eriksson.

Lagkaptenen ser fram emot att kliva ut inför hemmapubliken återigen.

– Så är det. Vi har byggt upp nånting bra de senaste åren. Intresset är nog större nu än det nånsin har varit. När vi hade fullt i kvalmatcherna, det är de matcherna man minns. Man är sugen på att fortsätta med det, säger Anton Eriksson.