Jo, du läste rätt.

Ilir Terbunja – som utomhusspelare byter han Linköping City mot Sylvia till kommande säsong – har sent hoppat in i KFUM och mot stjärnspäckade Uddevalla var det 26-åringen som kvitterade till 1–1 med bara två minuter kvar.

Mer än så blev det inte och KFUM tog en mycket stark och oväntad poäng.

– Med tanke på att de har landslagsspelare på i stort sett varje position var det riktigt starkt av oss. Men jag gillar det här laget, vi har många bra spelare och jag har lite svårt att förstå att vi ligger så långt ned i tabellen som vi gör, sa Ilir Terbunja.

Ja, KFUM har som bekant haft en jobbig säsong och ligger fortfarande näst sist med nu tio poäng upp till säker mark. Ingenting talade heller för poäng i bortamötet med serieledaren Uddevallapå bortaplan.

Men så blev det.

Med två minuter kvar att spela satte Ilir Terbunja kvitteringen i sin andra match i KFUM. Noteras också att målvakten Eric Stillersson räddade en straff med bara 29 sekunder kvar.

– Det var en jämn kamp och med tanke på att vi bara hade en avbytare var det så klart tufft. Men nyttigt för mig. Jag kände att det var dags att röra på mig igen, sa Terbunja och skrattade.

Fortsättningen?

– Jag hoppas att det här kan vara vändningen. Ingenting är omöjligt, sa han och tänkte på det utsatta tabelläget.

Han börjar själv träna med Sylvia på måndagen, men hoppas att det även kan bli ett antal ytterligare matcher med KFUM.

– Några fler träningar blir det nog inte, men behöver de min hjälp och jag kan så ställer jag upp i matcherna, sa han.