Fridolina Rolfös kontrakt löper ut i sommar och under söndagsförmiddagen bekräftade hon själv, på sin Instagram, att det inte blir någon fortsättning i den tyska storklubben.

"I dag (mot Freiburg) kommer jag göra min sista hemmamatch för den här klubben. När jag först kom hit visste jag inte vad jag hade för förväntningar för att det var första gången jag spelar utomlands. Men nu har det blivit min största resa hittills. Jag har njutit av varje sekund på planen.", skriver Rolfö.

Med tre omgångar kvar att spela i ligan är Bayern München – som åkte ur Champions League i semifinalen i förra veckan – på en andraplats. Med ett säkert avstånd ner till tredjeplacerade Turbine Potsdam och sju poäng bakom Nilla Fischers Wolfsburg, som kan säkra ligatiteln om Bayern München tappar poäng i eftermiddag.

Artikelbild

| Friolina Rolfö kan mycket väl återvända till Linköping - fast inte just nu.

Den här säsongen har Fridolina Rolfö gjort sju mål och på sina totalt 34 matcher i klubben blev det 14 fullträffar.

Vad som blir nästa steg i karriären är ännu oklart – men LFC-tränaren Olof Unogård utesluter en återkomst till LFC. I alla fall till sommaren.

–Vi vet väl så mycket att hon verkar vilja göra åtminstone något år till ute i Europa. Det är klart vi hoppas att Fridolina är en spelare som kommer att komma tillbaka till oss... även om det kanske inte ligger i den nära framtiden. Som det ser ut just nu, säger Unogård.