- Får en spelare ett bra erbjudande så vill de kanske inte vara kvar, säger LFC:s klubbdirektör Anders Mäki.

Diskussioner förs dock med LFC-stjärnorna och Mäki verkar inte alltför orolig.

- Oroliga är vi väl inte, men samtidigt måste de ha motivation för att spela kvar. När vi tog guld 2008 så hade vi 22 kontrakt som gick ut. Men vi är i diskussioner men ingen har gett något besked om att säga upp kontraktet, säger Anders Mäki.

Kosovare Asllani om sin kontraktssituation:

- Jag har inte alls tänkt så mycket på det, vi får se. Jag fokuserar på matcherna nu men det är klart att serien varit en besvikelse i år, säger hon.

"Jättebesvikna"

Utöver Rohlin, Sällström och Asllani sitter även Ida Brännström, Elin Borg och Louise Fors på utgående kontrakt.

- Vi är i diskussioner men hur det står till är för tidigt att säga, säger Mäki.

LFC, som kom trea förra året, har hittills varit en av allsvenskans stora besvikelser. En placering i nedre mittenskiktet är inte alls vad klubben räknade med innan säsongen.

- Vi är såklart jättebesvikna. Efter att satsningen mot Champions League sprack så har vi inte lyckats få upp stabiliteten i våra prestationer. Matchen mot Malmö i cupen var i nivå med guldåret samtidigt som matchen i går (läs: i förrgår) var en av de sämsta matcherna vi gjort på Folkungavallen, säger Mäki.

Orutinerat lag

Kosovare Asllani hade gärna sett att klubben varit mer aktiv på transfermarknaden.

- Vi har ett väldigt ungt och orutinerat lag. Men vi har helt enkelt inte värvat några rutinerade spelare och då får man utgå ifrån det. Då blir det många toppar och dalar.

Tränaren Jörgen Petersson är inne på sitt andra år i klubben. Även han har ett optionsår och det verkar LFC sugna på att utnyttja.

- Vi har inte funderat på något annat, säger Mäki.