Hon är precis hemkommen från en samling i Spanien med U23-landslaget där olyckan var framme. I slutet av träningsmatchen som spelades mot det ryska a-landslaget fick hon gå av planen med näsblod och åka vidare till sjukhus.

– Jag föll och när jag landade fick jag motståndarens klack i ansiktet. Jag började blöda väldigt mycket näsblod och var öm. Jag hann inte tänka så mycket på om det var något allvarigt där och då men den svullnade upp lite, säger Filippa Angeldahl.

Hon har knackat på hos förbundskaptenens Peter Gerhardssons a-landslagstrupp, men fick istället visa upp sig med U23 den här gången.

– Det är såklart kul att jag finns med i snacket hos a-landslaget. Men jag tänker inte så mycket på det utan vet att om jag presterar bra kommer chansen komma, säger Angeldahl.

Men nu är det uppladdning inför gruppfinalen i Svenska cupen med LFC där serieledarna Göteborg står för motståndet under söndagen. Trots den brutna näsan ser det ljust ut för Angeldahls del när det gäller att komma till spel.

– Det känns bättre och jag har fått en mask som jag kan ha. Det känns bra. Jag siktar på spel, säger hon.

Göteborg står nu på sex poäng medan LFC står på fyra i grupp ett.

– Det är bara roligt att få spela matcher som betyder någonting. Det är de matcherna man vill spela. Jag ser fram emot det.

Anna Oskarsson är borta från spel på grund av sin lårskada, men i övrigt är tuppen intakt.