Under torsdagsmorgonen meddelade klubben att Anna Kjellbin, 24, förlänger sitt kontrakt med ytterligare ett år.

Västkusttjejen värvades till LHC från Hanhals i division 1 redan som 16-åring och kommer att göra sin nionde säsong för Cluben.

– Jag är väldigt glad över att fortsätta i Linköping. Jag kom hit som junior och det är i den här miljön som jag har utvecklats som mest. Det ska bli jättekul att jaga SM-guldet nästa säsong med det här laget, säger Anna Kjellbin till lhc.se.

Anna gjorde 15 poäng på 35 seriematcher under den gångna säsongen och har också figurerat en del i Tre Kronor, men ratades inför OS-turneringen i Sydkorea.

Nu återstår endast en lucka att fylla på backsidan.

– Anna är en modern tvåvägsback som har utgjort en viktig del av vår backuppsättning de senaste åren. Vi hoppas att Anna ska fortsätta utvecklas för att åter kunna bli landslagsspelare, säger general manager Kim Martin-Hasson till LC:s hemsida.

LÄS MER: Landslagskaptenen blir kvar i LHC

Efter SM-silvret och finalförlusten mot Luleå har LHC rustat för att kunna utmana om SM-titeln igen. Förutom värvningarna av backen Malou Berggren (Skellefteå) och forwarden Linnéa Johansson (Troja-Ljungby) står också klart att landslagsstjärnorna Pernilla Winberg och Emilia Ramboldt fortsätter minst ett år till.