– Vi kommer lägga ganska mycket fokus på förstaaktionen vid bollvinst. Vad vi tänker göra med bollen när vi vinner den. Om vi ska spela med stort bollinnehav eller om vi ska försöka få iväg snabba avslut, säger tränaren Johan Astbrant.

Annars har veckans träningar varit liknande den förra.

– Vi har haft lite frånvaro vilket har lett till att vi inte har kunnat jobba lika mycket med vårt formationstänk som planen var. Annars har vi haft mycket fokus på försvarsspelet och börjat titta över vårt omställningsspel. Men individuellt har vi kört på som vi ska och det tycker jag har sett bra ut, säger han.

Det finns en hel del att förbättra sedan förra helgens två matcher mot Kalmarsund.

– Generellt sett måste vi bli mer trygga i spelet med boll. Kvalitén förra helgen var relativt svag. Men sedan får man också tänka på att vi då hade vi varit ifrån matchspel en längre period. Så jag hoppas att dessa små detaljer kommer vara bättre, säger Astbrant.

Astbrant berättar att man inte har full koll på Örebro, men att det är positivt.

– Det är som vanligt när det kommer till träningsmatcher. Man får anpassa sig ganska mycket under matchens gång vilket är bra för spelintelligensen. Att man kan klara vissa moment i spelet trots att man inte är förbered.

Skadade centerstjärnan Matej Jendrisak kommer inte till spel i helgen men förväntas vara tillbaka inom kort.

– Han har kört det mesta utan matchspel och håller en hög nivå. Så jag hoppas och tror att han kan vara redo till nästkommande helg när vi är i Finland, avslutar Astbrant.