Mantorps FF har ingen seger än efter sex matcher, men 2–2 (1–2) mot serieledande MAI kändes som en seger, med Jakob Nilssons sena kvittering.

– Det känns skönt att få göra mål i ett derby, riktigt fint att vi tar poäng, säger Jakob, 25-årig Normlösakille som spelat i Mantorp länge.

Hur är din bild av matchen?

Artikelbild

| Mantorps spelare jublar efter skrällpoängen, 2–2, mot Mjölby AI.

– I första halvlek rullar vi bra. Sedan faller vi i andra, men vi visar bra inställning, säger Jakob Nilsson som tackade passningsläggaren till kvitteringen, Jesper Frideson, och Mantorps målvakt, Hugo Striem.

Mjölby AI gjorde 1–0 och 2–0 genom specielle målskytten Emil Dagnäs, men Mantorp reducerade genom Oliver Edelönn före paus och knep sedan poäng i slutet.

Emil Dagnäs var nära ett segermål, men skottet på pass från Nils Lindsten räddades av Hugo Striem. 200 personer såg ett fysiskt tufft derby, och en lite småtjafsig match.

Mjölby AI behåller serieledningen, men är nu på samma poäng som Hjulsbro som laget möter på Vifolkavallen på måndag.

– Det är uselt, vi gör en så dålig match. Mantorp är jättebra, men vi får skylla oss själva när vi har så många lägen. Det är två jättetappade poäng. Hjulsbro var lika dåliga i går, men vi måste ändå upp 10-15 nivåer till nästa match, det vi får vi se till att visa, säger besvikne MAI-tränaren Daniel Friberg.