Snabbe anfallaren Hamasaid flyttar till Norrland för spel i Gällivare Malmbergets FF i division 2.

– De har varit och kollat på mig och jag känner en tränare i Dalkurd som knutit kontakten. De ringde förra veckan, det känns kul, säger Mille Hamasaid.

Mille Hamasaid lämnade Motala för Dalarna och spelade i trean för Falun 2014, men var skadad 2015 och höll då i gång i sexan med Hedemora. Inför 2016 flyttade han hem och valde då att gå till Borens division 3-lag.

– Jag har spelat fotboll sen jag var fem år. Jag har spelat i Dalkurd, Husby AIK och Falu FK. Min position i laget är som vänsterytter, men spelar även forward. Mina bästa kvalitéer är att jag är snabb och har ett bra skott, jag är även en bra framspelare till mål men gör gärna ett par själv. Det jag behöver träna mer på är mitt försvarsspel, sade han då.

Hamasaid lämnade Boren för LSW och gick sedan vidare till Vadstena GIF där han varit senast.

– Boren var en fantastisk klubb att vara i. Men LSW var en konstig klubb där jag tappade självförtroendet. Men jag fick tillbaka det i Vadstena som är en av de bästa klubbar jag varit i, säger Mille.

Kontraktet med Gällivare Malmberget är på ett år och det var ett erbjudande Motalakillen inte kunde tacka nej till. Han fick tre jobb att välja mellan, och säger att han troligen kommer att jobba i gruvan.

GM FF startar tvåan den 7 april.

– Jag flyttar på lördag, säger Mille Hamasaid.