– Rimbo tar ju nästan alltid ut sin målvakt i anfallsspelet och spelar med sju utespelare. Klart att det är lite annorlunda och lurigt att möta, säger RP:s nyckelspelare David Näsman inför lördagens utmaning i Sporthallen.

Sviten med förlustfria matcher fick ett slut för RP i förra omgången mot Kungälv, men tabellåttans höst måste ändå ses som lyckad. Även Rimbo, med starka skytten Ken Tollbring i spetsen, har gått starkt och ligger fyra och två poäng före RP inför lördagens möte.

– Det är ett bra lag som har kört den här stilen med sju utespelare i anfall under några år nu. Det är förstås stora risker med ett sånt spel, men de slarvar sällan och gör det riktigt bra, säger Näsman som ändå är segerviss inför matchen.

– Alla har varit friska i veckan och haft ett bra fokus på träningarna. Förlusten senast kändes lite onödig och det känns som att formen fortfarande finns där, fortsätter RP-spelaren som vidare menar att laget utvecklat sitt försvarsspel under säsongen.

– Vi har alltid varit bra bakåt, men med en ny tränare (Magnus Oskarsson Söder) har vi fått ytterligare en dimension i det.