Först ut är lördagens division 2-möte mellan Norrköpingslaget Assyriska FF och AFK Linköping. Båda har fått en okej start på säsongen med två segrar var. Assyriska har även två kryss i poängkolumnen och har alltså ett litet försprång inför mötet på Mamre IP, där det är avspark klockan 16. Vår direktsändning rullar igång vid 15.50 på corren.se, nt.se, folkbladet.se, mvt.se och klackspark.com.

Dagen efter, på söndagen, är det Norrköpingsderby på Östgötaporten där Sleipner och Smedby drabbar samman i en härlig division 3-fajt. Båda lagen har inlett säsongen med tre av fyra möjliga segrar och finns så klart med i toppen av tabellen. Observera att det är avspark redan klockan 12 och sändningen drar igång redan vid 11.50-tiden.

På onsdagen (den 15 maj) är det sedan kvartsfinal i Danske Banks herrcup där division 2-laget Motala AIF tar emot Linköping City från division 1. Båda lagen vann sina åttondelsfinaler enkelt (mot Azech respektive Skärblacka) och visar fin form i seriespelet, så det är bäddat för en spännande match på Idrottsparken. Vår sändning drar igång vid klockan 18.50 och 19.00 är det avspark.