– Det är sånt som väl jämnar ut sig över en serie. Men just nu är det jäkligt surt.

Maif-tränaren Christer Persson log ett bistert leende under läktaren på Idrottsparken. Orsaken?

En studs i den 92:a minuten som helt ställde Maif-målvakten Oliver Bergman som fick se bollen retligt studsa över honom och ge Haninge.

Artikelbild

| Brödrakamp. Andre Rako gjorde debut i Haninge och ses här i kamp med brodern Renato.

Rättvist? Inte på något vis. För Maif gjorde en topprestation mot serieledarna och var väl förtjänta av en poäng.

– Det kändes som vi hade ganska bra koll på dem. Det var väl egentligen slutsignalen som alla gick och väntade på när målet kom, säger Persson.

Nu bröts Maifs tio matcher långa förlustfria svit. Smått ironiskt efter en av de bättre prestationerna laget svarat för.

De detaljer som tränare Persson gnuggade extra på fredagsträningen följde nu spelarna till punkt och pricka.

Defensivt låg Maif rätt rakt igenom matchen helt rätt. Förutom vid ett tillfälle och då gav Özgur Yasar Haninge ledningen med 1–0 i den 39:e minuten. Samma spelare som sen också kom att göra segermålet.

– Vi gör väldigt mycket bra saker. Sen går vi bort oss där. Men samtidigt så är det en väldigt bra prestation. Till stora delar gör vi en riktigt bra match. Vi är väldigt diciplinerade i försvarsspelet, de skapar knappt någonting.

Maif kvitterade bara minuterna senare när Eldin Lugonja höll sig framme och efter paus så var det Maif som kändes som det lag som låg närmast segern. Fram till den 92:a minuten.

– Det är en match där det är väldigt små marginaler som avgör och tyvärr är det till Haninges fördel den här gången.

Haninge bytte i den 62:a minuten in tidigare Maif-spelaren Andre Rako som nu gjorde debut mot Maif-spelare som han bara för några veckor sedan var lagkamrat med. Det menade han att han inte tänkte på.

– Det var som vilken match som helst. Det är bara att köra.