Ingen energi, inga känslor, inte en enda utvisning och bara sex mål.

Nä, den här matchen kommer vi inte att minnas särskilt länge.

Däremot kan vi inte bortse från att Libk nu torskat mot Växjö tre gånger om i serien. För om jag redan nu ska testa att tippa kvartsfinalerna om ungefär två månader så är mitt hetaste tips för dagen att just de här två möts direkt.

Det skulle inte förvåna alls om lagen behåller sina inbördes platser som fyra och femma, möjligen att man byter plats med varandra. Oavsett vilket finns det en stor risk att det lag av dem som hamnar femma inte väljs av något av de tre topplagen och därför "blir kvar" till fyran.

Då skulle vi möjligen kunna få en riktig holmgång.

I sju matcher.

Och då är frågan om de här tre raka förlusterna betyder något för spelare och ledare i Libk? Själva hävdar de inte det. Att det är nya matcher, nya förutsättningar.

Kanske är det så. Vi får se.

Sitter förresten efter matchen och funderar på om Libk skulle behöva värva någon spelare inför sista delen av serien. Vad saknar man? En back, en center, en forward?

Drömmen är givetvis i så fall att få in nån som spelmässigt lyfter laget ett snäpp till. En som kan avgöra matcher eller se till att motståndarna inte gör det.

Men de är, förstås, inte lätta att hitta.

Kanske skulle man istället gå mer på personlighet och hitta en starkt karaktär, en ledartyp som rör om lite i laget och sätter invanda rutiner ur spel

Det vore spännande.