Nå, belåten med insatsen?

– Jodå, vi åkte på i vårt tempo och det flöt på bra. Nu försvann tuffaste konkurrenten (Michael Holmgren) nästan direkt, vilket öppnade det upp det ytterligare. Det var "onotat" och på det sättet bra träning inför Midnattssolsrallyt i sommar som körs på samma sätt. Det gör att det blir lite annorlunda körning när du inte vet vad som väntar efter nästa kurva och så klart inte vågar chansa.

Vad är roligast?

– Att köra med noter. Absolut. Det blir en helt annan känsla när du kan blåsa för fullt och gå blint över ett krön. Med sådana här tävlingar blir det en annan form av utmaning.

Värmen?

– Den kändes. Framförallt tar det lite extra på materialet.

Nästa tävling?

– Vi får se vad det kan bli för start innan Midnattssolsrallyt. Just nu håller vi också på med att jobba med bilen för att få den klar till dess.

Fotnot: Joakim Längberg, i en fyrhjulsdriven Mitsubishi, tog med tiden 19.59,7 segern tillsammans med kartläsaren Göran Ljungberg. Totaltvåa i tävlingen blev Håkan Tagesson, som också var snabbast av de tvåhjulsdrivna klassen. Peter Holgersson, LMS och Christopher Gustavsson, Kinda, vann två av övriga klasser.