City har vunnit flera matcher trots att målskyttet inte riktigt har lossnat. Nu blev det ändring på det. I matchen mot Arameisk/Syrianska släppte det för IlirTerbunja som inte bara gjorde två mål – utan två riktiga klassmål. Det första målet satte han genom en frispark långt utanför straffområdet – rakt upp i det högra krysset.

– Ska jag vara helt ärlig är jag riktigt glad över min vänsterfot just nu. Jag har självförtroende. Frisparkarna har suttit bra på träningen och nu sitter de även på matcherna, säger Terbunja efter segern.

Det dröjde inte länge fören han tryckte in sitt andra mål i matchen. Den här gången var det en fin leverans av EsatJashari som hamnade mellan hemmalagets mittbackar. Där kom IlirTerbunja med fart och chippade in bollen i nät.

Artikelbild

– Vi vinner bollen på mittplanen och Esat levererar den när jag redan har startat min löpning. Jag kom lite nära målvakten och det var bara att göra en Messi-grej. Jag kom så pass nära att det inte fanns något annat alternativ, säger Terbunja och skrattar. Han fortsätter:

– Det känns riktigt bra just nu. Jag har tränat rätt, sovit rätt och ätit rätt. Jag har haft på känn att en sådan här match ska komma snart.

Matchen slutade 2–4 efter att Arameisk/Syrianska tryckte på ordentligt mot slutet. Men trots det kändes det som City hade det under kontroll.

– Det första målet gör dem på grund av att vi slappnar av. Vid det andra målet stannar vår backlinje upp på grund av att en av deras spelare är offside. En annan kille tar löpningen och domaren friar. Jag tycker det var felbedömt. Men det var samtidigt rätt jobbigt för mig i slutet eftersom vi är vana att spela på konstgräs. Vi hade ändå matchen under kontroll hela tiden och fick med oss tre poäng. Det är det viktigaste. Det kvittar om man vinner med 1–0 eller 4–2, en seger känns alltid lika bra.