Jag har tippat sju matcher och det står jag fast vid.

I snygga Fortnox Arena fick vi se ett helt annat Växjö och ett helt annat Libk.

Borta var det trygga och stabila försvarsspel som Libk visade upp i första matchen. Det ena målet efter det andra kom efter tafatta ingripanden eller från tomma ytor där Växjöspelare fick alldeles för enkla uppdrag att peta bollen förbi Libk:s målvakt Robin Laakso.

Jag imponerades av att Libk lyckades ta sig samman vid 0–5, göra match av det hela och vara så nära som 5–7.

Men då tappade man huvudet i några situationer, hemmalagets retsticka Jesper Sankell överdramatiserade två närkamper och fick domarna på fall, vilket gav två numerära överlägen och två mål.

Det är precis sånt som Libk måste hålla sig borta ifrån, man får inte tappa humöret mot en sån spelare för det är precis det han vill.

Förresten är det inte bara på planen som Växjö gör allt de kan för att försöka påverka och irritera Linköping. Även vid sidan om visar klubben upp en fånig attityd och petar i saker som för andra lag är självklara.

Innan match riggade Libk:s egen videofilmare sin kamera för att, som han alltid gör, filma matchen för att hjälpa tränaren Johan Astbrant med analyser av det egna spelet och av motståndarna.

Men en halvtimme innan match kom en person från hemmaklubben och sa att man inte tillåter att Libk filmar matchen från en position fem meter över det avbytarbås som Växjö har två perioder av tre, för att tränaren Niklas Nordén inte ville det.

Sällsynt larvigt. Men i slutspel är tydligen allt tillåtet.