– Sist gjorde vi en riktigt bra match från målvakt, försvar till anfall. Alla var delaktiga och även de spelarna som kom in från bänken bidrog, säger RP:s tränare Johan Pettersson.

Den unga truppen har fart i benen och visade allsvensk klass i det senaste mötet. Men Skånela lär komma ut med ny energi på hemmaplan.

– Vi har egentligen inte pratat så mycket om det men de kommer såklart att göra allt som står i deras makt för att vinna. Vi är där för att vi tycker det är roligt. Vi har fortfarande ingenting att förlora. Pressen ligger fortfarande på dem, säger Pettersson.

Vad har ni pratat om inför returen?

– Vi har sagt att vi ska glömma den matchen som var. Vi gjorde en bra match och det kommer att bli ett jäkla tryck då de har lockat folk till matchen genom gratis inträde. Det kommer bli tufft och roligt. Jag hoppas att vi går in med samma vilja och entusiasm som sist. Vi ska ta våra lägen och vi ska gå för det. Det är viktigt.

Är ni redo för allsvenskan?

– Om vi går upp behöver vi plocka in några spelare, absolut. Det får RP hjälpa till med sen om det behövs. Men samtidigt, varför skulle vi inte vara det. Om vi kan slå Skånela så kan vi väl slå flera lag i allsvenskan.