En förstasida från fredagsbilagan den 9 juni 2006 har fått ett hederspris av föreningen Society for News Design i klassen featuredesign/underhållning. Sidan är redigerad av Ann-Charlotte Irhede. Huvudingrediensen är en illustration, gjord av Emelie Wedhäll, som också är den som artikeln handlar om.

Correns redigerare har fått pris av föreningen förut, men efter att Lena Grape Lilliehorn, ansvarig för designen på Corren, suttit med i juryn har hon en annan bild av tävlingen.

- Det är först nu som jag begriper hur mycket det är värt, att man får ett pris över huvud taget. Det här är stort för dem som jobbar med design, säger hon.

Hon var i Syracuse i USA på jurysammanträde förra veckan, och berättar att det var 13 800 bidrag som bedömdes av de fem jurygrupperna. Det är en väldigt krånglig process, eftersom alla jurymedlemmar måste vara eniga innan ett bidrag får ett pris.

Lena Grape Lilliehorn säger att Correns design är i världsklass.

- Vi pratar om design hela tiden. Ibland har vi en lång planering då vi diskuterar oss fram till hur sidan ska se ut, men många gånger har redigerarna egna idéer.